Γ’ Εθνική: «Πιστός» στην αγαπημένη του Ελπίδα Σαπών ο «ironman» Γρηγόρης Χαριτόπουλος

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έλειψε σε ελάχιστα παιχνίδια της Ελπίδας Σαπών που τερμάτισε στην δεύτερη θέση και πήρε στο παραπέντε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική είναι ο νεαρός αμυντικός Γρηγόρης Χαριτόπουλος.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 24/6/2002) δεξιός πλάγιος μπακ αν και μαθητης τρίτης λυκείου αγωνίστηκε σε ολα τα παιχνίδια της Ελπίδας Σαπών στο πρωτάθλημα, 19 στον αριθμό και 2 του κυπελλου και ήταν ένας από τους καλύτερους μικρούς του πρωταθλήματος, όπως και πέρισυ.

Μάλιστα υπήρξε και ενδιαφέρον και από ομάδες εκτός νομού αλλά και της Ηπείρου όπου πιθανότατα θα περάσει σε πανεπιστήμιο, αλλά η πρόκληση της Γ’ Εθνικής δύσκολο να τον κάνει να αφήσει την Ελπίδα.

Ο γιος του προπονητή για πολλά χρόνια της ομάδας Βασίλη Χαριτόπουλου, βρίσκεται στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών από τα 4 του χρόνια, κάνοντας και ένα διάλειμμα ενός χρόνου αγωνιζόμενος με τις ακαδημίες του Πανθρακικού.

Πλέον στην Ελπίδα με την διατήρηση του βασικού κορμού και με τα χαρμόσυνα νέα της ανόδου αλλα και την ξαφνική αλλαγή του σχεδιασμού τους ψάχνουν να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που θα την βοηθήσουν στην επιστροφή της στην κατηγορία μετά την σεζόν 2011-12 (τότε Δ’ Εθνική).