Σύσκεψη της διοίκησης της Ελπίδας Σαπών με τον δήμαρχο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που είχαν τα επτά μέλη του ΔΣ της Ελπίδας Σαπών με τον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο, ενόψει του σοβαρού ενδεχομένου που υπάρχει να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το ThrakiSportS ήδη από τον Δεκαπενταύγουστο δείχνουν να επιβεβαιώνονται και έτσι στην συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ έχει φτάσει πρόταση από την Επιτροπή Διοργανώσεων που προβλέπει την άνοδο επιπλέον 4 ομάδων στη Γ’ Εθνική, μεταξύ των οποίων και μιας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο κλήρος πέφτει στην Ελπίδα Σαπών, που μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο η διοίκησή της συναντήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών με τον Ντίνο Χαριτόπουλο και εξασφάλισε την δέσμευσή της για στήριξη της ομάδας εφόσον ανεβεί. «Εφόσον μας ανάψει το πράσινο φως η ΕΕ και διαπιστώσουμε ότι θα υπάρχει στηριξη από την κοινωνία, θα ανεβούμε», ανέφερε πηγή.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην ΕΕ της ΕΠΟ και μετά την ψηφοφορία, που αναμένεται να εγκρίνει την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων, θα ανοίξει πιθανότατα ο δρόμος για να αποκτήσει και η ΕΠΣ Θράκης δεύτερη ομάδα στη Γ’ Εθνική. Η εκτίμηση είναι ότι οι πιθανότητες να ανεβεί η Ελπίδα Σαπών είναι 70%-80%, ενώ σε περίπτωση μη αποδοχής της πρόσκλησης, το δικαίωμα θα πάει στον Πανθρακικό που ήδη επίσης έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό.