Α2 Ανδρών: Το ευχαριστώ του Αρχοντούδη σε Άθλο, Τσολακίδη και Τσιακμάκη

Μέσω του ThrakiSportS ο Σταύρος Αρχοντούδης επέλεξε να στείλει το δικό του ευχαριστώ προς την ομάδα του Άθλου και πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Τσολακίδη, Πρόεδρο της ομάδας αλλά και τον προπονητή του ανδρικού Παναγιώτη Τσιακμακη.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος λίμπερο δήλωσε για την ομάδα: “Παρότι βρέθηκα έναν χρόνο στον Άθλο Ορεστιάδας μπόρεσα να αντιληφθώ την οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, καθώς χρειάζονται τέτοιες ομάδες, διαφήμιση για την περιοχή. Χάρηκα παρά πολύ για την περσινή εμπειρία καθώς πετύχαμε τους στόχους μας, παίζοντας κατά καιρούς πολύ καλό βόλεϊ, κερδίζοντας και την άνοδο στην Pre League.”

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον Πρόεδρο του Άθλου μιλώντας με εγκωμιαστικά σχόλια γι’ αυτόν: “Πρωτίστως ο Τσολακίδης είναι κύριος, με κ κεφάλαιο, σε όλα όσα είπε, τα τήρησε με το παραπάνω και μέχρι τελευταίας στιγμής. Μακάρι να ήταν όλοι οι Προεδροι σαν τον Γιώργο Τσολακίδη και το άθλημα θα ήταν διαφορετικό. Ελπίζω την φετινή χρόνια να συνεχίσει να χτίζει ακόμη παραπάνω τον Άθλο και να πετύχει τα όνειρα που έχει θέσει ως στόχο.”

Επισης αναφέρθηκε στον Εβρίτη προπονητή Παναγιώτη Τσιακμάκη: “Ο κοουτς Τσακμάκης, είναι δάσκαλος του βόλεϊ, όπως ακριβώς το λέω, απόλυτα καταρτισμενος και στην κατάλληλη ομαδα, με γνώσεις και θέληση να πετυχαίνει παραπάνω και να εξελίσσει αθλητές.”

Κλείνοντας ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα: “Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αθλο, θα θυμάμαι για πάντα αυτήν την χρονιά. Φεύγω πάνω από όλα σαν φίλος και έχοντας κερδίσει πολλούς φίλους και έχοντας φτιάξει δυνατές σχέσεις”.