ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει Καστανιές ο ironman Βαλάντης Ναζίρης

Σε μια πάρα πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Άρδας Καστανέων με την παραμονή για 3η σεζόν του αμυντικού Βαλάντη Ναζίρη.

Ο Ναζίρης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα όσο και ως κεντρικός αμυντικός και φετος δεν έχασε αγώνα, συμμετέχοντας 1526 λεπτα σε 19 παιχνίδια. Στο παρελθόν, έχει αγωνισθεί με επιτυχία στην ΕΠΣ Σερρών όπου σπουδαζε Λογιστική σε Νιγρίτα, τον Πανβλαχιακό, στο Μελενικίτσι, και στον Έβρο σε Ορφέα Σοφικού, Εθνικό Μάνης, Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου, Θύελλα Σιτοχωρίου, Ακρίτα Νέας Βύσσας ενώ ήταν και βασικό στέλεχος της Α.Ε. Διδυμοτείχου στην ομάδα που κατέκτησε το πρώτάθλημα της Ε.Π.Σ. Έβρου την σεζόν 2015-16.

H ανακοίνωση του Άρδα Καστανεων: Ανακοινώνουμε την παραμονή στο ρόστερ της ομάδας μας και για την νέα αγωνιστική σεζόν, του ποδοσφαιριστή Βαλάντη Ναζίρη.

Ο Βαλάντης αγωνίζεται ως αμυντικός, κυρίως ως αριστερός μπακ ενώ την περσινή σεζόν ήταν απ’τους πολιτιμότερους ποδοσφαιριστές του Άρδα, μιας και “έγραψε” 19 συμμετοχές και 1526′ αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Αυτή θα είναι η 3ή του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Βαλάντη ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη χαρές και να εκπληρώσεις κάθε σου φιλοδοξία!