Τέλος από το εφηβικό τμήμα του Άρη ο «θρακιώτης» Τάσος Κουγιουμτζίδης

Ο Άρης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Τάσο Κουγιουμτζίδη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που πέρασε από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Τάσο Κουγιουμτζίδη. Ευχαριστούμε τον προπονητή του εφηβικού τμήματος μπάσκετ για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση στην επίσημη σελίδα του Άρη:

«Για αυτό έγινε ο κόσμος ΑΡΗ μου…
Αναζητώντας τις κατάλληλες λέξεις για την αποχαιρετιστήρια μου επιστολή, αυτοί εδώ οι στίχοι στριφογυρίζουν στο μυαλό μου. Ήταν κάτι παραπάνω από επιθυμία να συναντήσω και να ακολουθήσω αυτήν την Ομάδα, συνεπώς τυπικότητες δε χωράνε σε αυτήν τη σχέση.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με δύσκολες βραδιές όταν έπρεπε να συγκρουστείς με τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί το κόστος να εμφυσήσεις στους παίκτες τη φιλοσοφία σου σε τόσο μικρό διάστημα ξεκινώντας από την αλλαγή νοοτροπίας και πειθαρχίας, είναι τεράστιο. Είναι το τίμημα όμως που πληρώνει ο κάθε προπονητής που σέβεται τις αξίες του, σεβόμενος παράλληλα και τις αξίες αυτής της σπουδαίας ομάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Αρβανίτη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας… Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κ.κ. Σιδηροηλία, Παπαδημητρίου, Χασεκίδη που προσπάθησαν από την μεριά τους για την καλύτερη λειτουργιά του τμήματος.
Για το τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους πρωταγωνιστές αυτής της ομάδος, τους παίκτες μου. Να τους ευχηθώ υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ήταν μια συνεργασία που σίγουρα θα με κάνει πιο σοφό και ώριμο στο μέλλον.
Για μένα θα κρατήσω τις στιγμές μέσα σε αυτό το φανταστικό γήπεδο. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που κάθισα στον πάγκο που κοουτσάρισε ο κ. Ιωαννίδης, που κάθισαν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης. Αυτές είναι οι δικές μου στιγμές. Μόνο όμορφα συναισθήματα, χωρίς καμιά πικρία. Χωρίς τίποτα αρνητικό να μένει πίσω. Μόνο περηφάνια για το εφηβικό τμήμα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Αν όλα τα παραπάνω πρέπει να το χωρέσω μέσα σε μια λέξη, θα αρκεστώ από καρδιάς… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλή συνέχεια σε όλους!
Τάσος».

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!