ΕΠΣ Έβρου: Νέο μεταγραφικό μπαμ του Ασπρονερίου με την απόκτηση του Κώστα Γαλλή

Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Κώστας Γαλλής μετά την αποχώρηση του από τον Ορέστη Ορεστιάδας, με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου να ανακοινώνει την απόκτηση του για τη νέα σεζόν.

Η απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Κώστα Γαλλή αποτελεί ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του Γιώργου Παναγιωτόπουλου που δείχνει με τις μεταγραφικές της κινήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν.

Ο 34χρονος πορτιέρο αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Εκεί θα συναντήσει εκ νέου τον Χρήστο Πετρόπουλο (φωτο μαζί στον Ορέστη). Πέρα του Ορέστη που ήταν την τελευταία 4ετια στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λαρισαϊκό και στην Λήμνο με τον Ηρακλή Αστικής και την ΑΕ Λήμνου.

Η ανακοίνωση του Ασπρονερίου:

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΛΗ!!Μια πολύ σημαντική μεταγραφη για τα δεδομένα του πρωταθληματος!Συνεχιζουμε το μεταγραφικο σχεδιασμό της ομαδας αποκτωντας εμπειρους και νεαρούς ποιοτικούς παικτες ,που σε συνδυασμό με τους παικτες του βασικού κορμού της περσινής ομαδας,να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ενα ακρως ανταγωνιστικό σύνολο για να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στοχους που έχουμε βαλει!Ο Κωστας παρόλο που αποτελεσε <<Μήλον της Έριδος >>για πολλες ομαδες πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι ιθύνοντες της ομαδας.Οι συστάσεις για την αξία του περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεσε τον βασικό τερματοφύλακα του Ορεστη για 4 χρόνια και είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις προηγούμενες ομαδες που έπαιξε εκτος νομου!Οι προηγούμενες ομαδες του ήταν ο Λαρισαϊκός,Αργοναυτες,Ηρακλής Κατ,ΑΕ Λήμνου και ΟρεστηςΟρ..Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς!Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21⚽️⚽️⚽️!!