Προπονήτης της ακαδημίας των Τρικάλων ο πρώην αρχηγός του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος

Στην ακαδημία του ΑΟ Τρικάλων συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος

Ο 37χρονος πρώην αμυντικός και αρχηγός του Πανθρακικού (2011-2014) ήταν μέχρι πρότινος προπονήτης των ακαδημιών του Διγενή Νεοχωρίου, διατελώντας σε κάποιο διάστημα και προπονήτης της ανδρικής ομάδας· από την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στις ακαδημίες του μεγάλου συλλόγου του τόπου καταγωγής του, τα Τρικάλα.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας, με τους προπονητές Γιώργο Λουλέ και Αχιλλέα Σαρακατσάνο για την Ακαδημία ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Λουλές είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής , στη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής , Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέλος του ερευνητικού προσωπικού του εργαστηρίου ψυχολογίας της Άσκησης και ποιότητα ζωής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προπονητής από την ίδρυση της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου με πολλές επιτυχίες στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ακαδημίας.
Κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής UEFA A, UEFA B, UEFA C.

O Αχιλλέας Σαρακατσάνος, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής. Αγωνίστηκε στην Κ20 του Παναθηναϊκού, τον Α Ο Καρδίτσας (Δ Εθνική), τον Απόλλωνα Σμύρνης (Β Εθνική), τον Α Ο Κέρκυρα (Β Εθνική), τον Απόλλωνα Πόντου (Σούπερ Λιγκα), τον Ηρακλή (Σούπερ Λίγκα), τον Α Ο Τρίκαλα (Β Εθνική), τον Πανθρτακικό (Β Εθνική), την ΑΕΛ (Β Εθνική), τον Αγροτικό Αστέρα (Β Εθνική) και τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα παίζοντας για τον Διγενή Νεοχωρίου στην Γ Εθνική.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και υποψήφιος για το UEFA B.
Tα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Διγενή Νεοχωρίου διετέλεσε ένα διάστημα και προπονητής του Διγενή στην Γ Εθνική.

Τους καλωσορίζουμε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και τους ευχόμαστε πρώτα απ΄ όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες για τους ίδιους και τον σύλλογο μας.

Σύντομα, θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τους υπόλοιπους συνεργάτες , οι οποίοι θα στελεχώσουν την δομή της Ακαδημίας για τη νέα σεζόν.»