ΕΠΣ Ξάνθης: Συνέχεια στις βόμβες με Μελισσόπουλο-Καβαράτζη για την Γενισέα

Σε ακόμη δύο προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Ελπιδα Γενισέας, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Μιχάλη Μελισσόπουλο και Ηλία Καβαράτζη.

Ήταν δεδομένο πως η απόκτηση του νεαρού Γιώργου Πετρίδη δεν θα ήταν η τελευταία κίνηση της Ελπίδας, καθώς είχε προαναγγελθεί πως θα ακολουθήσουν και άλλες ποιοτικές για τα δεδομένα της ΕΠΣ Ξάνθης προσθήκες.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ζυγού, η ομάδα της Γενισέας ανακοίνωσε δύο ακόμη μεταγραφές πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη αφορά την αμυντική γραμμή, η οποία ενισχύεται σημαντικά με την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού Μιχάλη Μελισσόπουλου. Ο Ξανθιώτης αγωνίζοταν μέχρι πρότινος στην Γ’ Εθνική με τον Κεραυνό Πέρνης, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΑΟΞ, στον Μακεδονικό Ασκού (ΕΠΣ Μακεδονίας), Αστέρα Μαγικού, Ιάσονα Αυγής (επίσης ΕΠΣ Μακεδονίας) και Άρη Αβάτου.

Ενίσχυση ωστόσο ήρθε και στον επιθετικό τομέα, με την απόκτηση του επιθετικού Ηλία Καβαρατζή.

Οι ανακοινώσεις της Ελπιδας Γενισέας:

«Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μελισσόπουλο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»

«Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον ποδοσφαιριστή Ηλία Καβαρατζή και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»