ΕΠΣ Ξάνθης: Παραμένει ενωσιακός προπονητής και τη νέα σεζόν ο επιτυχημένος Απόστολος Κουτρουλός παρά τις αυξημένες αρμοδιότητες

Παρά τις αυξημένες αρμοδιότητες που θα έχει τη νέα σεζόν, με την Βασίλισσα της Θράκης να μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αναγέννησης Θαλασσιάς, ο Απόστολος Κουτρουλός θα συνεχίσει και στον πάγκο των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η θητεία του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, έχοντας φέρει ουκ ολίγες επιτυχίες και τίτλους τόσο με τις μικρές ομάδες όσο και με την Μεικτή Ερασιτεχνών που κατέκτησε το Regions’ Cup. Για την διοίκηση της Ενωσης το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θαλασσιάς δεν συνιστούσε το παραμικρό εμπόδιο για την διατήρηση της επιτυχημένης συνεργασίας.

Το ζήτημα αφορούσε πρωτίστως τον ίδιο, αναφορικά με το πόσα καρπούζια θα μπορούσε ο ίδιος να χωρέσει στην ίδια μασχάλη. Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι μπορεί όχι απλά δύο και τρία αλλά πολλαπλάσια, έχοντας τα τελευταία χρόνια αναλάβει την τεχνική ηγεσία και στην ομάδα της Αστυνομίας Ξάνθης, του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και ομοσπονδιακός στην Εθνική Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Απόστολος Κουτρουλός τα έβαλε κάτω και έδωσε το ok στην ΕΠΣ Ξάνθης για την συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας και τη νέα σεζόν. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, από την Ενωσξ ξεκαθάρισαν ότι τον θέλουν και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο Κουτρουλος θα ειναι ο εκλέκτορας των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.