ΕΠΣ Θράκης: Καταγγελίες Ισαακίδη για ανομία στους πάγκους των ομάδων, «δανεικά» πτυχία και «μάγους» προπονητές

Καυστικός ήταν ο Σάββας Ισαακίδης σε σχόλιο του σε άρθρο του ThrakiSportS για τους προπονητές που θα κάθονται φέτος στον πάγκο των ομάδων της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο προπονητής της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και μέχρι φέτος του Κοσμίου αναφέρει πως δυστυχώς δεν τηρούνται οι νόμοι για τους προπονητές στην Ροδόπη και πως πάλι στα φύλλα αγώνα θα γράφονται ονόματα που δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Γεγονός πραγματικό όχι μόνο στο τοπικό της Ροδόπης και στα ερασιτεχνικά της χώρας, αλλά ακόμα και Α’ και Β’ Εθνική.

Η ανάρτησή του Σάββα Ισαακίδη: ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ 8 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΛ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΥΕΦΑ Β ΚΑΙ ΟΥΕΦΑ C .
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ.
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ Η ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ .
Η ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΑΝΟΧΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ 12 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.