ΕΠΣ Έβρου: Μπαμ από την Ροδόπη με Τσακανίκα για το Ασπρονέρι

«Ομοβροντία» στις μεταγραφές από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου, που έχει καταφέρει από νωρίς να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Τελευταίο απόκτημα είναι ο Κωνσταντίνος Τσακανίκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Αρσακείου και αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Ο 21χρονος (16/07/1999) χαφ την περσινή χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης έχοντας 2 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΑΟ Αρσακείου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης σημειώνοντας 15 συμμετοχές.

Από πολύ μικρός και στην ηλικία των πέντε χρονών εντάχθηκε στην ακαδημία της Καππαδοκίας. Αργότερα πήγε στην ΠΑΕ Θράκης (2005–07) και μετά στον Ολυμπιακό Απαλού (2007-08). Ακολούθησε μια τριετία στον ΑΟ Καππαδοκών (2009-12) επέστρεψε στον Ολυμπαικο Απαλού (2012-13) και Απαλό (2013-15). Συνέχισε την καριέρα του στη Β’ κατηγορία με την ΑΕΚ Έβρου (2015-16) μετά αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία στις ομάδες της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου (2016), Ιπποκράτη (2016-18) και Ποντιακό Αλεξανδρούπολης (2018-19). Το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε με την Ένωση Αλεξανδρούπολης στην Γ’ εθνική (2019-20α) και από τον Ιανουάριο ανήκε στον ΑΟ Αρσακείου (2019-β).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

💣!!!Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη πάλι θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 21χρονου πολύ ταλαντούχου επιθετικού ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!Συνεχιζουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό με την προσθήκη έμπειρων και νεαρών ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να ισχυροποιήσουμε το ρόστερ της ομαδας μας,ετσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους μεγαλους στοχους που έχουμε βάλει,με μια ακόμη σημαντική μεταγραφη παίκτη -προσωπική επιλογη του προπονητή μας!Ο Κωνσταντίνος παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν θεωρείται απειρος γιατί σε όλες τις ομαδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα είχε γεματες χρονιες και πρωταγωνιστικό ρόλο !Προηγουμενες ομαδες του ήταν η ΑΕΚ ΕΒρου,Ποντιακος,Α.Ο.Αρσακειου (Ροδόπη),Ένωση Ανθειας Αριστεινου(α’ τοπικό),F.C Αλεξπολης(Γ Εθν),Ιπποκρατης.Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς.Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21⚽️⚽️⚽️!!