Το «αντίο» Σιδηροχωρίου, Σώστη και Κοσμίου στον πρώην παίκτη τους Τάσο Κουμπουτζή

Συλληπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τρεις ομάδες από τις οποίες είχε περάσει παλαιότερα ως ποδοσφαιριστής ο εκλιπών εδώ και ώρες Τάσος Κουμπουτζής.

Η αυτοκτονία του 36χρονου Τάσου Κουμπουτζή συγκλόνισε την κοινωνία της Ροδόπης, ενώ ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής η είδηση του χαμού του συντάραξε και την ποδοσφαιρική κοινωνία του Νομού.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Σώστη και ΠΑΟ Κοσμίου εξέδωσαν συλληπητήριες ανακοινώσεις αποχαιρετόντας φυσικά έναν άνθρωπο που χάθηκε τόσο νωρίς αλλά παράλληλα και έναν πρώην παίκτη τους.

Η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχώριου:

«Ο χαμός του αγαπητού σε όλους μας Τάσου,αποτελεί μια πραγματική απώλεια για την τοπική κοινωνία και προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε. Θα τον θυμόμαστε πάντα με τα χρώμματα της αγαπημένης του ομάδας να φυλαεί τα νώτα της, αλλά και σαν τον πιο πιστό της φίλαθλο.Αγαπούσε την ΔΟΞΑ γιατί ήταν αναποσπαστο κομμάτι της για αρκετά χρόνια. Ο Τάσος είχε αδαμάντινο χαρακτήρα.Ήταν ένα ήσυχο και καλοσυνάτο παιδί!Θα τον θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις! Καλό ταξίδι Τάσο…»

Η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη:

«Κρίμα ρε φίλε Τάσο.Μας στεναχώρησες όλους μας σήμερα.Το δελτίο σου θα μείνει σε μας για πάντα μαζί με την αιωνιότητα σου.Ας είναι ελαφρύ το χωμα που θα σε σκεπάσει»

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κοσμίου:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Π.Α.Ο. Κοσμίου εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Τάσο Κουμπουτζή και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Με μεγάλη θλίψη λέμε ΄΄αντίο΄΄ σε έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε, στήριξε και συμπαραστάθηκε στον σύλλογο την σεζόν 2010-2011 όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Δ’ Εθνική Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»