Θρηνεί η Ορεστιάδα – «Έφυγε» νωρίς ο Βασίλης Γκιζάνης

«Έφυγε» νωρίς ο Βασίλης Γκιζάνης

Το βόλεϊ και η Ορεστιάδα θρηνούν τον χαμό του Βασίλη Γκιζάνη σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας δεν τα κατάφερε στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του καθώς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη που έδινε τις τελευταίες πέντε μέρες για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου και ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, του Βασίλη Γκιζάνη.
Ένας άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μέσα από σκληρή δουλειά έβαλε τον ιστορικό Α.Ο.Ο. στο δρόμο των επιτυχιών πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το παν για να του δώσουμε πολλές χαρές στο μέλλον για την μεγάλη του αγάπη, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας
», ανέφερε η ανακοίνωση του ΑΟΟ που εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Συγγενικό του πρόσωπο νωρίτερα είχε γράφει: «Καλό ταξίδι Βασίλη, ….. Μας άφησες πολύ νωρίς…… Μακάρι να είσαι καλύτερα. εκει που βρίσκεσαι τώρα…». Η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη όλη την πόλη της Ορεστιάδας, στην οποία ο Βασίλης Γκιζάνης ήταν από τα πιο γνωστά και σημαίνοντα μέλη με σημαντική επαγγελματική αλλά και κοινωνική – φιλανθρωπική δραστηριότητα. Αφήνει ορφανό ένα 12χρονο κορίτσι αλλά και έναν σύλλογο που λάτρευε, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, για τον οποίο έδωσε μεγάλο αγώνα για να τον επαναφέρει στα μεγάλα σαλόνια. Και είναι σιγουρο ότι θα εξακολουθήσει να δίνει από εκεί που θα τον παρακολουθεί πλέον…