Οι επιδόσεις των αθλητών του Εθνικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον του Σιδηροκάστρου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς με τις κατηγορίες U11 και U17 καθώς και Ανδρών και Γυναικών στο μπάντμιντιν.

Το Πανελληνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Σιδηρόκαστρο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέβηκε σε αυτό με πλήρη ομάδα αποτελούμενη από οκτώ αθλητές και αθλήτριες (Κωνσταντίνα Τσατσακη, Χρήστος και Βασίλης Κολομπρατσιδης, Αλέξανδρος και Δημήτρης Βραχιώλιας, Κομνηνός Καραθανασης, Αντώνης Πατεροπουλος και Σπύρος Σαλιαριδης).

Ο Σπύρος Σαλιαριδης μετά από δύο νίκες προκρίθηκε στους 16 αλλά δυστυχώς μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Ικανοποιητική ήταν η εικόνα στα U17 όπου ο Εθνικός συμμετείχε με αθλητές U15. Οι Χρήστος Κολομπρατσιδης και Αλέξανδρος Βραχιώλιας πέρασαν στους 16 της διοργάνωσης στη συνέχεια αποκλείστηκαν από αθλητές που μπήκαν στα μετάλλια.

Στο μεικτό ο Αλέξανδρος Βραχιώλιας μαζί με αθλήτρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά. Στα διπλά των αγοριών τα αδέρφια Κολομπρατσιδη έχασαν στο 3ο σετ την πρόκριση στους 8 ενώ Καραθανασης και Δ. Βραχιώλιας έπαιξαν ένα παιχνίδι χανοντας πολύ οριακά.

Η Τσατσακη έχασε την πρόκριση στους 8 στο 3ο σετ ενώ στο μεικτό μαζί με τον Καραθαναση σε έναν πολύ δυσκολο αγώνα αλλα δείχοντας καλά αγωνιστικά στοιχεία παρέμειναν στους 16. Τέλος, ο Πατεροπουλος έχασε με 21-15 και 24-22 την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την πολλά υποσχόμενη αγωνιστική τους απόδοση και στους προπονητές μας για τα αποτελέσματα της ομάδας μας!!!», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του τμήματος μπάντμιντον του Εθνικού.