ΕΠΣ Θράκης: Παραμένουν στην Ελπίδα Σαπών οι Χαϊνάκης, Κουτεντάκης και Γαβριήλ

Σε τριες σπουδαίες κινήσεις προχώρησε η Ελπίδα Σαπών διατηρώντας στην ομάδα τρια παιδιά που την βοήθησαν και σε αυτή την πετυχημένη σεζόν.

Συγκεκριμένα στην ομάδα θα παραμένουν οι Κρητικοί Αλέξανδρος Χαινάκης και Τίτου Κουτεντάκη και ο Πατρινός Γιάννης Γαβριήλ.

Ο 20χρονος Χαινάκης που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Σπαρτακο Αγ. Θεοδώρων είχε 3 τέρματα στο πρωτάθλημα με κυριότερο το χρυσό γκολ στην νίκη επί του Πανθρακικού στο ΔΑΚ, και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα πολύ καλό δίδυμο με τον σκόρερ της ομάδας Δημήτρη Μπόζη.

Ο 19χρονος μέσος Τίτος Κουτεντάκης βοήθησε όποτε χρειάστηκε την ομάδα ώστε να πετυχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι γιος του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, αγωνιζόταν στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου, ομάδα που αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Θρακη τίμησαν με την παρουσία τους, αναμεσά τους και ο προπονητής της ομάδας των Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ 94 και στην ομάδα πάιδων του ΟΦΗ, ενω ήταν βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Τέλος ο 21χρονος εξτρεμ Γιάννης Γαβριήλ μπορει να μην σκόραρε όπως περσι στην Γρατινή (1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλο φέτος) όπου είχε 13 τέρματα στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο ωστόσο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν αφάνταστα με την ταχύτητά του την ομάδα του Χαριτόπουλου. Ξεκίνησε από τον Ίκαρο Πετρωτού και συνέχισε στην Δόξα Προσκυνητών, Κόσμιο όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Δόξα Γρατινής όπου ήταν ο πρωτος της σκόρερ και πλέον για πρώτη φορά θα μέινει για 2η σεζόν στην ίδια ομάδα στην ΕΠΣ Θράκης στην Ελπίδα Σαπών.

Πλέον η Ελπίδα Σαπών με την διατήρηση σχεδόν του βασικού κορμού τους αν εξαιρέσουμε την αοχώρηση του Λειβαδιώτη για τον Πανθρακικό, κοιτά αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και παίκτες από την δεξαμενή των ΤΕΦΑΑ που θα έρθουν φέτος στην Κομοτηνή και βρίσκεται κοντά σε επιθετικό που πέρασε ξανά στο παρελθόν από την ομάδα.