Γ’ Εθνική: Aπό τον Νέστο στην Ερμιονίδα τη νέα χρονιά ο Γιώργος Ποδάρας

Στη Νότια Ελλάδα μετακομίζει ξανά ο νεαρός Γιώργος Ποδάρας που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του ΑΟΞ μέχρι πέρυσι, πηγαίνοντας τη φορά αυτή στην Πελοπόννησο ώστε να αγωνιστεί στην Ενώση Ερμιονίδας.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (31-03-2001) με καταγωγή από την Χρυσούπολη αγωνίζεται σαν δεξί φουλ μπακ ωστόσο μετά από γεμάτες σεζόν σε Κ19 και Κ17 της Ξάνθης δεν βρήκε καθολου αγωνιστικό χρόνο και αποχώρησε το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους.

Για τον Ποδαρά η εφετινή σεζόν ξεκίνησε στην Κρήτη και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League, παρά το γεγονός πως βρέθηκε κοντά στα Τρίκαλα, την μετέπειτα πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Στους Κρητικούς ωστόσο δεν πήρε λεπτά συμμετοχής και έπειτα από ένα εξάμηνο, τον περασμένο Γενάρη, βρήκε αμέσως τον νέο σταθμό της καριέρας του στο σπίτι του, τον Νέστο Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Στον Νέστο ωστόσο δεν έμελλε να μακροημερεύσει και η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος θα τον βρει να αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικό όμιλο (7ο) για λογαριασμό της Ένωσης Ερμιονίδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας από το Κρανίδι:

«Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ποδαρά.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε το πρώτο μισό της προηγούμενης περιόδου με τα χρώματα του ΟΦ Ιεράπετρας και το δεύτερο μισό στο Νέστο Χρυσούπολης,ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ξάνθης.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά.»