ΕΣΠΕΘΡ: Αιχμές της ΓΕ Αλεξανδρούπολης προς την ΕΟΠΕ για τις Wild Card! Ποίους παίχτες αποδεσμεύει

Σε μια πραγματικά οργισμένη ανακοίνωση προχώρησε η Γυμναστική Εταιρία Αλεξανδρούπολης μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Facebook προς την ΕΟΠΕ για την χορήγηση της Wild Card στην ομάδα του Περσέα.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση – αντίδραση έρχεται να προστεθεί και στις αντιδράσεις από πλευράς του ΑΟ Ορεστιάδας για την απόφαση της ΕΟΠΕ να χορηγήσει Wild Card στον Περσέα Θεσσαλονίκης.

Η μη χορήγηση της άδειας ούτε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης εξώθησε και την διοίκηση να αποδεσμεύσει αρκετούς ποιοτικούς παίχτες από το ρόστερ της καθώς οι ίδιοι ήρθαν σε συμφωνία με ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία και σύμφωνα με πληροφορίες από την διοίκηση του συλλόγου η Εταιρία δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση κατα της ΕΟΠΕ αλλά και τα ονόματα των αθλητών που αποχωρούν από την ομάδα:

“Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη μη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας με συνέπεια την απώλεια της ανόδου και την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ απόφαση της ΕΟΠΕ να ΜΗΝ χορηγήσει την κάρτα ελευθέρας εισόδου (wild card) στη Γ.Ε.Α αλλά στην <<υπερδύναμη>> του Ελληνικού Βόλεϊ Περσέα Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την αποδέσμευση των αθλητών:
Γατέλα Αθανάσιο, Στοϊλούδη Βασίλη, Μπουφίδη Χρήστο, Αλεξανδρόπουλο Κώστα, Κωνσταντινίδη Αχιλλέα και Καραπιπέρη Γιάννη.”