ΕΠΣ Θράκης: Σε αναμονή του νέου κόουτς στήριξη στα νέα παιδιά της Ακαδημίας από τον πρωταθλητή Σπαρτακο

Την απόφασή της να στηριχθεί σε νέα παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών την σεζόν 2020-2021 γνωστοποιήσε η διοίκηση του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Το γεγονός της διάλυσης της ιστορικής ΑΕ Κομοτηνής (από όπου και αναδέιχθηκε ο αείμνηστος Τάκης Λουκανίδης) που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε το «φυτώριο» του Σπάρτακου, με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του να αγωνίζονται εκεί σε επίπεδο Β’ κατηγορίας (δείτε ΕΔΩ), οδηγεί τους ανθρώπους του συλλόγου του Σπάρτακου να στηρίξουν την ίδια τους την ομάδα στα παιδιά αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο βασικός κορμός της ομάδας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Θράκης θα αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2003 και το 2004, σε συνδυασμό βεβαίως και με την παραμόνη κάποιων πιο έμπειρων παικτών.

Τελός στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι εξελίξεις στο θέμα του προπονήτη (η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει καταλήξει σε κάποιον τεχνικό), αναφέροντας πως μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί ο εκλεκτός, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Παναγιώτης Βουνάτσος.

Η ανακοίνωση του Σπάρτακου Αγίων Θεοδόρων:

«ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝ.2003-2004 ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ.

ΕΤΣΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ»