Ενδιαφέρον για Θανάση Κυριαλάνη του Πανθρακικού από ΑΕΔ, Αλεξανδρούπολη και ομάδες του Νότου!

Ένα από τα ονόματα που συζητιέται έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια της Θράκης και όχι μόνο είναι αυτό του Κομοτηναίου αριστερoύ μπακ χαφ του Πανθρακικού Θανάση Κυριαλάνη.

O 21χρονος Κυριαλάνης (γεννημένος στις 9/9/1999) είχε επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις αρχές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεια.

Μεχρι τώρα δεν ανακοινωθεί από τον Πανθρακικό και έτσι αρκετες ομάδες της Ροδόπης σκέφτονται την περίπτωση του με το Διδυμότειχο του πρωην συμπαίκτη και φίλου του Κώστα Γκιντίδη να ενδιαφέρεται όπως και η Αλεξανδρούπολη, δικαιώνοντας την αναρτηση του Πανθρακικού για πολλούς μνηστηρες στις Πηνελόπες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS για τον παίκτη εκτός των παραπάνω περιπτώσεων ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Νοτίου Ελλάδας εκεί όπου και τα χρήματα και οι επιλογές είναι αρκετές περισσότερες. Εξάλλου ο άλλοτε διεθνής με τα μικρά κλιμάκια της Ελλάδας έχει αγωνιστεί σε Κρήτη, Θεσσαλονικη και Μακεδονία.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη, την Νίκη Βόλο, τον Αγροτικό Αστερα και την Τρίγλια.