Ανακοίνωση Πανθρακικού ως… Οδυσσέας σχετικά με τους πολλούς μνηστήρες για τις … Πηνελόπες του

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα και έξυπνη ανακοίνωση ο Πανθρακικός θέλει να βαλει φρενο στις όποιες φιλοδοξίες έχουν κάποιοι για τους καλούς παίκτες του Πανθρακικού και κυρίως από γειτονικούς νομούς, όπως έγινε πρόσφατα με τον Ρομπέρ αλλά όπως απκάλυψε το ThrakiSportS και για τον Ρουμπιέ και άλλους καλούς παίκτες που έχει προλάβει και κλείσει η ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Αν ανατρέξουμε στην ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα στην Οδύσσεια του Ομήρου, οι Μνηστήρες πολιορκούσαν την Πηνελόπη ωστόσο τον πρώτο λόγο τον είχε πάντα ο Οδυσσέας.

Άλλωστε αυτό που έκανε ξεχωριστή την Πηνελόπη ήταν το γεγονός ότι παρέμεινε πιστή στον Οδυσσέα, ο οποίος σαν σύζυγος είχε τον πρώτο λόγο.

Ερχόμενοι στο σήμερα διαπιστώνουμε πως οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού αποτελούν διακαή πόθο πολλών ομάδων – μνηστήρων, οι διοικήσεις των οποίων άθελα τους ή ηθελημένα, παρακάμπτουν την δική μας παρουσία και έρχονται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό μας.

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και για να μην χαλάσουμε σχέσεις με ομάδες και ανθρώπους, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Πανθρακικό, πρέπει να επικοινωνήσει με τον Αντιπρόεδρο του ΑΠΣ Πανθρακικός κ. Ξενοδοχίδη.

Ευχόμαστε πως είναι η τελευταία φορά που καλούμαστε να βάλουμε τέτοιου είδους ζητήματα στη θέση τους.