ΕΠΣ Ξάνθης: Για τέταρτη σερί χρονιά στον Ηρακλή Ζυγού ο Πιλτικάκης

Την ανανέωση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τον Νεκτάριο Πιλτικάκη ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ζυγού.

Ο νεαρός επιθετικός από την Αλεξανδρούπολη αγωνίζεται στην ομάδα του Ζυγού την τελευταία τριετία και στο διάστημα αυτό αποτελεί μέλος του συνόλου αυτού που έχει δώσει ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο.

Αρχικά υπήρξε μέλος της ομάδας στην χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, όντας μάλιστα ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος· ενώ φυσικά ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή και την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας φορέσει μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχήγου στον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης.

Παλαιότερα, έχει αγωνιστεί ξανά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ έχει περάσει και από τον Ιπποκράτη.

Ο νεαρός Εβρίτης απότελει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που παραμένει στο ρόστερ του Ηρακλή, ο οποίος παρά το γεγονός πως το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική κατηγορία αποδείχθηκε σύντομο, σκοπεύει να επιστρέψει δριμύτερα εκεί.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Νέου Ζυγού:

«Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο σέντερ φορ Νεκτάριος Πιλτικάκης

Ο Νεκτάριος είναι παρών στην ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια και αγωνίζεται με επιτυχία στο κέντρο της επίθεσης, έχοντας μάλιστα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Νεκτάριε, με υγεία πρώτα από όλα»