ΕΠΣ Έβρου: Γεγονός η πρώτη επίσημη αποχώρηση ομάδας από το νέο πρωτάθλημα

Έγκαιρα το ThrakiSportS έχει γράψει τα ονόματα των ομάδων που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να μην κατέβουν να αγωνιστούν στα νέα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.

Τις περισσότερες θα τις μάθουμε τον Δεκαπενταύγουστο, όταν θα λήξει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής και θα γίνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα.

Ήδη ωστόσο μια ομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του ThrakiSportS. Ο λόγος για την Δόξα Δόξας.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του προφίλ της στο facebook όπου αναφέρει τα εξής:

“Όπως λένε όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και η πορεία της ομάδας μας μετά από έξι σεζόν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, δυστυχώς οι λόγοι είναι πάρα πολύ κ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σαν πρόεδρος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου και συνεργάτες όλης της διοίκησης, τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ΔΟΞΑΣ, τους προπονητές, τους χορηγούς, τους ανθρώπους του Κυπρινου κ της Καρωτης για τα γήπεδα που μας παραχωρουσαν και όλο τον κόσμο που μας στήριξε εντός κ εκτός γηπέδου, σε όλη αυτή τη διάρκεια κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές κ το κύπελλο ήθους που καταφέραμε να κατακτήσουμε, εύχομαι εκ μέρους όλων υγεία και καλή συνέχεια στους παίκτες κ στα σωματεία που συνεχίζουν την πορεία τους, αν ποτέ θελήσει κάποιος οι κάποιοι να ξεκινήσουν την ομάδα εμείς θα βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο, υλικό υπάρχει, σας ευχαριστούμε κ πάλι
ΔΟΞΑ ΔΟΞΑΣ ΑΦΟΥ!!!”