Αντιδράσεις για το «Δεν θα κλάψουμε που ο Πανόπουλος βάζει λουκέτο στην ΠΑΕ και φεύγει» από ξανθιώτικο site

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας xanthinews, μιας από τις τρεις δημοφιλέστερες στην πόλη της Ξάνθης, σε σχέση με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος και εκδότης Σταύρος Καρυπίδης το υπογράφει και σε αυτό υποστηριζει ότι οι Ξανθιώτες δεν θα κλάψουν που φεύγει ο Πανόπουλος και ότι ο μόνος που θα χάσει αν προωρήσει σε εκκαθάριση της ΠΑΕ είναι η πόλη της Ξάνθης, αλλά οι περισσότεροι Ξανθιώτες δεν έχουν καταλάβει ακόμα αυτόν τον σοβαρό κίνδυνο.

Αρκετοί στην δημοσιογραφική πιάτσα υποστηρίζουν ότι ο Σταύρος Καρυπίδης μέσω του xanthinews ενδεχομένως να απηχεί απόψεις του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, τον οποίο φανερά έχει στηρίξει ως ιστοσελίδα η xanthinews. Άλλοι πάντως εκτιμούν ότι μπορεί να αφορά και μια καθαρά προσωπική άποψη-θέση που εκφράζει ο Σταύρος Καρυπίδης και η οποία απηχεί την άποψη που έχουν πολλοί Ξανθιώτες.

Ήδη πάντως μετά από την ανάρτηση οι συζητήσεις σε καφενεία αλλά και διαδικτυακώς έχουν ανάψει. Αρκετοί επικροτούν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μερικοί μάλιστα υπερθεματίζουν και καταφέρονται υβριστικά κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟΞ ενώ κάποιοι άλλοι υπερασπίζονται τον Πανόπουλο τονίζοντας ότι δεκάδες οικογένειες στην πόλη της Ξάνθης και γενικά στην Θράκη ζούσαν επί 30 χρόνια εξαιτίας της ομάδας που αυτός έφτασε σε υψηλό επίπεδο και την διατήρησε στην Α’ Εθνική.

Το επίμαχο δημοσίευμα της xanthinews του Σταύρου Καρυπίδη είναι το εξής: