Επιστρέφει στην ενεργό δράση για χάρη του ΑΟ Ορεστιάδας ο Θοδωρής Χουσίδης

Ακόμη μια σημαία του ΑΟ Ορεστιάδας, ο Θοδωρής Χουσίδης φοράει τα αθλητικά του και επιστρέφει στα βολεϊκά γήπεδα για χάρη του ιστορικού συλλόγου.

Με συντονισμένες προσπάθειες διοίκηση (Δραχτίδης) και προπονητή (Ανδρεάδη) να τρέχουν τις μεταγραφικές εξελίξεις και επιστροφές έτσι ώστε ο ΑΟ Ορεστιάδας να επιστρέψει ψηλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Χουσίδης υπέγραψε για την επιστροφή του στα γήπεδα και τον αγαπημένο του ΑΟ Ορεστιάδας, ένας αθλητής που έχει σημαδέψει το όνομα του με τον ιστορικό σύλλογο και με τον οποίο είχε κερδίσει την άνοδο στην Volley League το 2014. Ο ίδιος είχε κρεμάσει τα παπούτσια του πριν λίγα χρόνια με τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε να είναι ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Θοδωρή Χουσίδη στην ενεργό δράση, ενισχύοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο να επιστρέψει ο Α.Ο.Ο. στις Εθνικές κατηγορίες.Ο 38χρονος κεντρικός ανήκει στη γενιά που έζησαν τις μεγάλες στιγμές του Α.Ο.Ο. σε μία εποχή που το βόλεϊ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλου του Έβρου. Σαν αθλητής αγωνίστηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στον ΑΟ Νέας Βύσσας ενώ από το 2009 ανήκει στο δυναμικό του Α.Ο. Ορεστιάδας πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014. Μετά από εκεί αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Ροδίων Άθλησις, ενώ επέστρεψε πάλι στη βάση του αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας στην Volleyleague ενώ για 2 αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με την φανέλα του Άθλου.Ο Χουσίδης θα παραμείνει στην τεχνική καθοδήγηση του παιδικού και παμπαιδικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, όπου οι βλέψεις είναι υψηλές όπως και οι στόχοι της ομάδας μας! Από πέρυσι επιπλέον αποτελεί Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΣΠΕΘΡ. Διαχρονικά το μεγάλο μας στοίχημα και η «βιτρίνα» του συλλόγου μας είναι οι ακαδημίες και μέλημα μας είναι να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες! Ευχόμαστε στον Θοδωρή καλή δύναμη και στα δύο πόστα με υγεία και επιτυχίες! #aoorestiadas#50years