Γ’ Εθνική: Πιθανός αντίπαλος Ασπίδας και Αρίωνα Ξάνθης το Ανατόλια μετά την αποχώρηση από την Α2

Το Ανατόλια αποφάσισε να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ενώ μπαράζ δημοσιευμάτων το φέρνουν κοντά σε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί και επιτραπεί επίσημα από την ΕΟΚ η συμμετοχή του Ανατόλια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αυτόματα θα είναι υποψήφιο για έναν εκ του πέμπτου ή έκτου ομίλου που συγκεντρώνονται οι ομάδες από την Θεσσαλονίκη, με τον έκτο να είναι αυτός με το θρακιώτικο ενδιαφέρον αφού εκεί θα αγωνιστούν η Ασπίδα και ο Αρίωνας Ξάνθης.

Υπενθυμίζουμε πως για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μόνο ο πρώτος όμιλος με τις ομάδες από την νότια Ελλάδα περιέχει 12 ομάδες, ενώ οι υπόλοιποι πέντε όμιλοι έχουν από 11 ομάδες, με το Ανατόλια να είναι υποψήφιο για την κατάλυψη μιας ακόμα θέσης σε έναν από αυτούς τους ομίλους.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, μετά την αποχώρηση του Ανατόλια μένουν 17 ομάδες, αφού όπως αποφάσισε η ΕΟΚ αν υπάρξει δεν κατέβει οποιαδήοτε ομάδα δεν θα υπάρξει αντικατάσταση από άλλη, ενώ δυσοίωνο μοιάζει το μέλλον κυρίως για τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ σταδιακά ακούγονται διάφορα ονόματα περί αποχωρήσεων.