Γ’ Εθνική: Τέλος από την Ασπίδα Ξάνθης και ο Καλαμπάκας με προορισμό τον Ερμή Σχηματαρίου

Τέλος από την Ασπίδα Ξάνθης ο 31χρονος small και power forward Δημήτρης Καλαμπάκας, ο οποίς αγωνίστηκε στην ομάδα της Ξάνθης την περασμένη σεζόν και ανακοινώθηκε από τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο Δημήτρης ευχαρίστησε την ομάδα και τους προπονητές με μήνυμα του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ομάδα να απαντάει ευχαριστώντας τον που τίμησε την φανέλα.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Jim Kalabakas!!!!Ο Δημήτρης ειναι 31 ετών από Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.Η ομάδες που έχει αγωνιστεί ειναι: Α)ΠΑΟΚ 4 Χρόνια Β)Ενωση Καβάλας (1 χρόνο α1 και 2 α2 όπου ανεβήκε την 2η Χρόνια ξανά στ α1)Γ) ΑΕ Λειβαδιάς(α2) Δ)Μαχητές Πευκων (α2) Ε) Δόξα Λευκάδας (α2)ΣΤ) Ιπποκράτης Κω (α2)Καλώς ήλθες και ευχόμαστε να κατακτήσουμε τους στόχους που θέσαμε..Οι πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ομαδος μας: ” Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κοουτς για την εμπιστοσύνη και την πρόταση συνεργασίας που μου έκαναν. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς εμπιστεύομαι τον κ καφριτσα με τον οποίο έχουμε ξανασυνεργαστει στο παρελθόν και πιστεύω πως με την καθοδήγηση του κοουτς Ν. Οικονόμου η ομάδα μας θα πετύχει τους στόχους που έχει θεσει. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλα τα παιδιά ελπίζοντας πως θα αφήσουμε πίσω την προηγούμενη περίεργη γ όλους μας σεζόν.»

Το μήνυμα του Δημήτρη Καλαμπάκα:

«Από σήμερα ειμαι και επίσημα παίχτης του Ερμής Σχηματαριου .. Εύχομαι σε όλους μια πετυχημένη σεζόν μακριά από τραυματισμούς, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα αλλα και ατομικά ο καθένας μας. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Aspida Xanthis Basketball Club , η οποια ήταν η ομάδα που αγωνίστηκα την περσινή σεζόν. Η ομάδα αυτή μου προσέφερε ότι ακριβώς χρειαζόμουν, την δύσκολη περίοδο που πέρασα ώστε να επανέλθω και πάλι ως επαγγελματίας αθλητής. Θα ηθελα επισης να εκφρασω ενα μεγάλο “Ευχαριστώ” στον πρόεδρο της ομαδας Πέτρος Ραφτόπουλος αλλά και στον Dimitris Panagiotopoulos που πίστεψαν πως θα καταφέρω να επανέλθω, ωστε να βοηθησω στην επίτευξή των στόχων που ειχαν ηδη θεσει και μου προσέφεραν επαγγελματικές συνθήκες εργασίας. Εύχομαι σε όλους τους “πρώην” συμπαίκτες μου καλη επιτυχία σε ότι αποφασίσει ο καθένας να κάνει στη συνέχεια. Εις το επανιδείν.»

Η απάντηση της Ασπίδας:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Καλαμπάκα (Jim Kalabakas) που τίμησε τη φανέλα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.Δημήτρη, σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε να έχεις καλή αγωνιστική χρονιά με τη νέα σου ομάδα, υγεία πάνω απ’ όλα και να δείξεις τη μεγάλη σου αξία!Για μας θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ!»