Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στην Αλεξανδρούπολη! Τα αποτελέσματα της Δευτέρας

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το απόγευμα της Δευτέρας (27/7), για το ενοποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Έφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α’, Β’).

Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε την 2η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί το Σάββατο (25/7), καθώς είχε ξεσπάσει φωτιά κοντά στην περιοχή. 

Με το τέλος της αγωνιστικής δράσης, ο πρόεδρος της Περιφεριακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ζαφείρης Μπαξεβανίδης, προσπαθώτας εν μέρει να δικαιολογήσει τα πήγαινε – έλα των ομάδων και των αθλητών, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υποστηριξε: “Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με απολυτη επιτυχία. Θεωρώ ότι πήραμε τη σωστή απόφαση να γίνει σήμερα η αναβληθείσα αγωνιστική, καθώς οι αθλητές πραγματοποίησαν καλές κούρσες, με εξαιρετικές επιδόσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα του τριημέρου, σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και απόλυτα ευχαριστημένοι με τα μέτρα προστασίας που τηρήθηκαν άψογα από όλους”.

Τα αποτελέσματα που φιλοξενούνται στο κάτωθι link, είναι προσωρινά και τοπικά, αφού αναφέρονται στους αγώνες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά. Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα ενοποιηθούν.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ