Football League: Ανυφαντάκης και Κετσιεμενίδης για τον πάγκο της Καβάλας

Παρελθόν από τον πάγκο της Καβαλας μετά και την ανακοίνωση των απογοητευμένων «Αργοναυτών» από την συμπεριφορά του αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης και ήδη καποια ονόματα έχουν διαρρεύσει με φαβορί ένας παλιό γνώριμο για να επιστρέψει στο τιμόνι της Καβάλας και έναν νέο όχι άγνωστο στα Καβαλιώτικα πλέον στεκια.

Ο λόγος για τον 3 φορές πρωην προπονητή του ΑΟΚ Κώστα Ανυφαντάκη που προ ημερών βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΟΦ Ιεράπετρας, όμως δεν προχώρησε το θέμα του και τον προπονητή του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Ο 41χρονος Κετσιεμενίδης την τελευταία διετία έκανε καταπληκτικές χρονιές με την ομάδα της Χρυσούπολης, αν και στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή τα δυο προηγούμενα καλοκάιρια. Πέρσι παίρνοντας την άνοδο, εστω και εαν τελικά επέλεξε την παραμονή στην Γ’ Εθνική και φέτος τερματίζοντας και πάλι στην δεύτερη θέση, ενω και με τον Αρη Αβάτου η ομάδα κατέκτησε τα πάντα στην Ξάνθη κάνοντας πολύ καλή πορεία ως νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη ο 48χρονος Ανυφαντάκης προπονητής ήταν στον ΑΟΚ τις σεζόν 2014-2015, 2015-2016 και 2017-2018 σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, όπου και κάθισε στον πάγκο της συνολικά σε 49 παιχνίδια, με 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες. Φέτος, ο Κώστας Ανυφαντάκης εργάστηκε στη Δόξα Δράμας ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Πανθρακικό και Επισκοπή. Τέλος, οι σχέσεις των διοικούντων της Καβάλας είναι άριστες με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό.

Η Καβάλα πάντως φέτος φαίνεται πως δεν θα είναι δυνατή όπως πέρυσι αφού αποχώρησαν εκτός του Δερμιτζάκη και αρκετοί ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους, ο Λάζαρος Ορφανίδης και ο Κουτσούμπας.