ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κατεβάζει τμήμα Γυναικών και Κορασίδων ο Λεύκιππος την ερχόμενη σεζόν

Ο Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή του στα αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τμήμα Γυναικών και Κορασίδων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι ένα «εγχείρημα» που ξεκίνησε από το 2017 και πλέον έφτασε η κατάλληλη ώρα για την επίσημη συμμετοχή των τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ξεκίνημα έγινε το 2017! Δειλά-δειλά στην αρχή αλλά με γεωμετρική πρόοδο, το “εγχείρημα” άρχισε να μεγαλώνει και να φτάνουμε στην κομβική απόφαση του 2020: Ο Λεύκιππος Ορόσημος Ξάνθης, από τη σεζόν που θα ξεκινήσει σε σύντομο διάστημα, θα έχει στις τάξεις του και σε επίσημη “μορφή” αγωνιστικό τμήμα γυναικών και κορασίδων, τα οποία θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!
Στην «κεφαλή» αυτής της προσπάθειας σε προπονητικό επίπεδο θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.»

«Σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στη γυναικεία μας ομάδα που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Βάσω Παπαευαγγέλου, Τάνια Τσελέπη, Ελένη Ταταρίδου, Χαραλαμπία (Τζόι) Τούμπα, Μαρίνα Δετσαρίδου, Σοφία Γιαπατζαλή.
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Κωνσταντίνα Καρταλίδου, Δέσποινα Ξανθοπούλου, Μπινάζ Αρτόγλου, Μάιρη Καρτάλη.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Τεριανούρ Ιμάμ, Σιλά Δεμερτζή, Έλλη Δασκαλοπούλου, Δήμητρα Δοβρίδου.
Η ακαδημία κοριτσιών του Λεύκιππου έχει ήδη στις τάξεις της 50 κορίτσια και η αυξητική τάση μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε ότι η δυναμική μας θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, κάτι που αυξάνει τις υποχρεώσεις για την άριστη αθλητική και κοινωνική εξέλιξη των κοριτσιών. Όραμά μας είναι να «μεγαλώνουμε» μέσα από τη δική σας εμπιστοσύνη!»