Γ’ Εθνική: Έπεισε Σιχλιμοίρη, επανέφερε Κρασώνη η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Σε δυο σπουδαίες κινήσεις προχώρησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου καθώς απέκτησε τον Νίκο Κρασώνη αλλά και έπεισε παρά την αρνητική αρχικά εξέλιξη τον Δημητρη Σιχλιμοίρη να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 21χρονος Σιχλιμοίρης ειχε προτάσεις από Αλεξανδρούπολη, την πρώην ομάδα του το Άβατο, την Ελπίδα Σαπών, το Πανθρακικό και την Γρατινή, προτίμησε όμως τελικά να παραμείνει στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αφού βρίσκεται στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο και θα ήθελε να ολοκληρώσει φέτος την σχολή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Φέτος ειχε 12 γκολ με το Ν. Σιδηροχώρι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και στους υποψήφιους για την καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στο διαγωνισμό του ThrakiSportS. Tα προηγούμενα χρόνια πλην τoυ Σιδηροχωρίου αγωνιστηκε σε Δόξα Προσκυνητων και Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική και παλιότερα στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, της Προοδευτική Περάματος επίσης στα Ιωάννινα και του Ατρόμητου ’95. 

Ο Κρασώνης που επίσης φέτος τεέιώνει την σχολή του, μετά από μια πετυχημένη διετία στον ¨Αρη Αβάτου επιστρεφει στην Κομοτηνή και στο Ν. Σιδηροχώρι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνεχισε σε Αθηναικό, Κοζάνη, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Άβατο.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,ανακοινώνει την επιστροφή του Κρασώνη Νικόλαου και την παραμονή του Σιλχιμοίρη Δημήτριου!
Ο Νίκος και ο Δημήτρης θα ταξιδέψουν σε <<γνωστά νερά>>μιας και γνωρίζουν και οι δύο την Γ εθνική.
Σας ευχόμαστε μια σεζόν,με υγεία,χαρές και επιτυχίες!