Εντονη δυσφορία στον Πανθρακικό για τον Ρομπέρ

Εντονη δυσφορία υπάρχει στην ομάδα του Πανθρακικού με τον Ρομπέρ, με τον οποίο λύθηκε το απόγευμα η συνεργασία μετά την αποκάλυψη του ThrakiSportS ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΔ.

Το πρωινό ρεπορτάζ του ThrakiSportS οδήγησε λίγες ώρες αργότερα στην γνωστή ανακοίνωση λύσης συνεργασίας μαζί του, που από μόνη της ήταν ψυχρή και λιτή δείχνοντας το βαρύ κλίμα που υπάρχει απέναντι στον Γάλλο πρώην άσσο.

Σε ερώτημα ωστόσο φίλου της ομάδας στο facebook για τους λόγους που επέρχεται το διαζύγιο ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα έσταζαν μέλι για τον παίκτη, από το προφίλ του Πανθρακικού απαντήθηκε ότι οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στον Ρομπέρ που αθέτησε τα συμφωνηθέντα και εν αγνοία της διοίκησης της ομάδας πραγματοποίησε συζητήσεις με άλλους συλλόγους.

Είναι φανερό ότι στον Πανθρακικό πλέουν μένεα με τον παίκτη. Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικά χρόνια ο Πανθρακικός είχε ανακοινώσει τον Ρομπέρ ως τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Καβάλας στην οποία τότε αγωνιζόταν, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να υπάρξει διορθωτική ανακοίνωση – έμμεση διάψευση από τον Πανθρακικό.