Γ’ Εθνική: Παραμένει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΔ ο Βαγγέλης Τερζούδης

Συνεχίζεται το «ντεμαράζ» ανανεώσεων από την ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς διατήρησε για την επόμενη χρονιά ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή από το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Στην έκτη της ανανέωση προχώρησε η ΑΕ Διδυμοτείχου κρατώντας έτσι έναν σημαντικό κορμό ποδοσφαιριστών από το δυναμικό που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Έβρου.

Έναν εξ’ αυτών απότελει και ο Βαγγέλης Τερζούδης, ο οποίος επέστρεψε στον Έβρο για να ενταχθεί στο δυναμικό στην ΑΕΔ τον περασμένο χειμώνα, ενισχύοντας την σημαντικά στην κατάκτηση εν τέλει του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος μέσος, πριν το Διδυμότειχο αγωνίζοταν στην ιστορική ομάδα των «Σιδηροδρομικών», τον Θερμαϊκό. Ξεκίνησε την μπαλα από την όμαδα του τόπου καταγωγής του, την Αναγέννηση Μεταξάδων, μέχρι να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών στο ΤΕΦΑΑ. Εκεί αγωνίστηκε σε Διγενή Λακκώματος και Θερμαϊκό.

Παρακάτω, η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τερζουδη και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς.»