Γ’ Εθνική: Μια ανάσα από το να γίνει «Ιππότης» ο πολύπειρος Χουσεΐν Μουμίν

Στο «νησί των Ιπποτών» αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κομοτηναίος αμυντικός μέσος Χουσεΐν Μουμίν, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρόδο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Μουμίν αναμένεται να φτάσει σήμερα (20/7) το βράδυ στο νησί της Ρόδου ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του στην τοπική ομάδα.

Ο 33χρονος πολύπειρος αμυντικός μέσος έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό και έχει παραστάσεις από την μεγάλη εθνική κατηγορία, τη Super League, αλλά και από τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες.

Ξεκίνησε την καριέρα από την ομάδα της γενέτειρας του, τον Πανθρακικό για να μετακομίσει το 2005 στην Θεσσαλονική και τον ΠΑΟΚ οπου και μεταγράφηκε. Στους «ασπρόμαυρους» έμεινε για τρία χρόνια, έχοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό, για να αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2008 και να μεταβεί στον Παναιτωλικό στον οποίο αγωνίστηκε ως το 2014, έχοντας μια πετυχημένη πορεία στην ομάδα του Αγρινίου, με την οποία πανηγύρισε ανόδους από τη Γ’ Εθνική στη Football League και από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία στη Super League.

Έπειτα συνέχισε την καριέρα του στη Λαμία για μία σεζόν (2014-2015), στα Τρίκαλα για δύο (2015-17) και μία στον Άρη (2017-18). Τέλος το καλοκαίρι του 2018 μεταγράδηκε και στην τρίτη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή, οπού παρέμεινε για ένα εξάμηνο.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρισκόταν στο ρόστερ των Χανίων, όπου βοήθησε σημαντικά τους Κρητικούς την σεζόν 2018-2019 να κερδίσουν την άνετη παραμονή, ενώ την πρόσφατη σεζόν (2019-2020) να φτάσουν στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Super League 2 και να φιλοδοξούν να ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια. Υπήρξε, επίσης, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.