Παράπονα Χατζημεστή προς Πανόπουλο για αποκλεισμό των Παλαιμάχων και εγκώμια για Τσέπελη

Στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής, μιλώντας στον Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης.

Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ και την συνάντηση που αναμένεται να έχει ακόμα και εντός της ημέρας ο ιδιοκτήτης της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος με τους τέσσερις Δημάρχους του Νομού (Ξάνθης, Τοπείρου, Αβδήρων, Μύκης) αλλά και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, εξέφρασε το παράπονο του για τον αποκλεισμό απο μια τέτοια συνάντηση των Παλαιμάχων, που έχουν δώσει την ζωή τους για τον σύλλογο.  

Σχολίασε μάλιστα: «Απ’ όλους αυτούς που θα συναντήσει ο Πανόπουλος μόνο ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης έχει λόγο, γιατί όταν χρειάστηκε χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ακόμα και στη Νέα Δημοκρατία, όταν τέθηκε το θέμα έδρας του αγώνα με τον Αστέρα».

Για τη σπουδαιότητα της συνάντησης με τον Δήμαρχο Ξάνθης και το πόσο σημαντικό είναι τόσο ο Μανώλης Τσέπελης όσο και οι υπόλοιποι φορείς της περιοχής να βγούν μπροστά για την επόμενη μέρα του ΑΟΞ,  μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικός Παλμός» του Νεκτάριου Αμποβιανίδη και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος. 

«Η Τρίτη είναι κρίσιμη μέρα για το αύριο της ομάδας της πόλης μας. Όλοι να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει στις 14:00 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος», καταλήγει σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Ξάνθης.