Pre League: Ανανέωσε Τεμελούδη ο Άθλος Ορεστιάδας! Νέο τμήμα κορασίδων υπό τις οδηγίες του

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τεμελούδη ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονεί τα αναπτυξιακά τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων, με την τελευταία κατηγορία να αποτελεί και νέο τμήμα του συλλόγου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή Τεμελούδη Κωνσταντίνο απόφοιτου ΤΕΦΑΑ, προπονητή βόλεϊ και βετεράνου αθλητή και για την ερχόμενη χρονιά 2020-2021 κρίνοντας το έργο του επιτυχημένο και αναθέτοντας του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο την θέση του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων των παγκορασίδων και κορασίδων (το κορασίδων θα είναι νέο τμήμα)  του συλλόγου μαζί με το προ-αγωνιστικό τμήμα κοριτσιών που είχε υπό την ευθύνη του από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κος Τεμελούδης με δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Άθλο Ορεστιάδας για την έως τώρα επιτυχημένη συνεργασία των προηγούμενων ετών δηλώνοντας ότι συμφώνησε να συνεχίσει την συνεργασία με τον Άθλο Ορεστιάδας διότι γίνεται πολύ οργανωμένη προσπάθεια στο αναπτυξιακό κομμάτι με την διοίκηση να είναι αρωγός και να επενδύει στο τομέα αυτό. Αυτή η επένδυση είναι που έχει δημιουργήσει μια ακαδημία 120 αγοριών και κοριτσιών με την στήριξη βεβαίως του συνόλου των προπονητών του συλλόγου και της διοίκησης. Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον κο Τεμελούδη μια καλή χρονιά με υγεία για τα τμήματα του,  τον ίδιο και την οικογένεια του.