Χωρίς κανένα μέλος της διοίκησης πήγε η ομάδα της Ξάνθης για τον «τελικό» στη Λάρισα

Κάτι πρωτοφανές για εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Ξάνθης συνέβη στο παιχνίδι του AEL FC Arena, όπου με καρδιοχτύπι η ομάδα της Θράκης κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League.

Η Ξάνθη βρέθηκε στη Λάρισα χωρίς κανένα από τα μέλη του ΔΣ να ηγούνται της αποστολής. Δεν βρέθηκε στο γήπεδο ούτε ο πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου που συνήθως συνόδευε την ομάδα σε όλα τα εκτός έδρας ματς, ούτε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στράτος ούτε κάποιο από τα μέλη, που ούτως ή άλλως δεν συνηθίζουν να ακολουθούν την ομάδα.

Ασφαλώς δεν βρέθηκε ούτε ο Χρηστος Πανόπουλος αφού κάτι τέτοιο θα είχε γίνει φανταζόμαστε αντιληπτό, ούτε κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι εκ των γιων του, αν και άνοιξε μια απ΄τις σουίτες του AEL FC Arena και βρέθηκαν εκεί τουλάχιστον δύο γυναίκες υπάλληλοι της ΠΑΕ (άγνωστο αν υπήρχαν και άλλα άτομα καθώς δεν υπήρχε ούτε καν οπτική πρόσβαση στους δημοσιογράφους).

Γενικά πάντως, δεν βρέθηκαν τα πρόσωπα από την ΠΑΕ Ξάνθη που είχαν προσκληθεί «προσωπικά» από την περίφημη ανακοίνωση Κούγια να έρθουν για να γλεντήσουν όλοι μαζί, με όλες τις εκτελέσεις της Σουζάνας. Ενδεχομένως και να έκαναν καλά, δεδομένου ότι ο Κουγιας πριν τουλάχιστον την αναμέτρηση φάνηκε να είναι κάπως εριστικός προς τον πάγκο της Ξάνθης.

Παντως η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοινωση για την φιλοξενία ενώ όπως προαναφέρθηκε, παραχωρήθηκε μια σουίτα στην θρακιώτικη ΠΑΕ και από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε διατεθεί μέχρι και μία υπάλληλος για να βρίσκεται εκεί και να φροντίζει αφενός για την ασφάλεια όσων ήταν μέσα, αφετέρου για να διευκολύνει σε οτιδήποτε χρειαζόντουσαν όσα λόγα άτομα από την ΠΑΕ Ξάνθη έκαναν χρήση της σουίτας…