Η Βασίλισσα της Θράκης για τον ΑΟΞ: «Κανένας λόγος για πανηγυρισμούς, πολλοί λόγοι για να καμαρώνουμε»

Η Βασίλισσα της Θράκης φέτος ανεβαίνει για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α’ Εθνικής του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Μαζί με τον ΑΟΞ που παραμένει στην Super League, είναι οι μονες δυο ομάδες σε όλα τα αθλήματα που θα μετέχουν σε ανώτερη εθνική κατηγορία.

Μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του ΑΟΞ στα μεγάλα σαλόνια πάντως, η Βασίλισσα σχολίασε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος πανηγυρισμών για την παραμονή της μεγάλης ομάδας του νομού στην κατηγορ΄θα που ανήκει, την Α’ Εθνική. Υπάρχε όμως λογς οι ξανθιώτες να καμαρωνουν για το στολίδι αυτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης:

Λίγα λόγια…
Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος, κανένας χρόνος ,κανένας χωρος ,να πανηγυρίζουμε για την αυτονόητη και αυτοδίκαια τίμια και αξια ύπαρξη της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία. Ο μοναδικός ίσως λόγος που πρέπει να καμαρώνουμε ,είναι ότι ορθωσαμε το μικρό ανάστημα μας – που τελικά αποδείχθηκε τεράστιο – και παλέψαμε με … θηρια και δαίμονες.
Ο μεγαλομέτοχος μας αλλά και οι διοικούντες της ομάδας μας ξέρουν καλύτερα από όλους μας τι πρέπει να γίνει , ώστε αυτό το στολίδι μας, η Ξάνθη μας, να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους στο πανελλήνιο κι όχι μόνο, προβάλλοντας την ταλαιπωρημένη Θράκη μας , που τόσα πολλά πέρασε το τελευταίο διάστημα.
Η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα της Ξάνθης ,η Βασίλισσα της Θράκης , δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό της μεγάλης ομάδας μας ,όπως έκανε από την πρώτη ημέρα της ύπαρξης της στηρίζοντας την ΠΑΝΤΑ με όλες της τις δυνάμεις…
Καλή Δύναμη!!!!