Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Άλλες δύο αποχωρήσεις από την Εφέσεων ενόψει Ξάνθης, ΠΑΟΚ και… Ολυμπιακού

Nέα άρνηση υπήρξε από Εφέτη, που προτάθηκε από τις δικαστικές αρχές και ψηφίστηκε από την πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ, να στελεχώσει την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Την Δευτέρα έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος Παναγιώτης Φιλόπουλος και το μέλος γεράσιμος Βρυώνης, που είχαν λάβει την απόφαση της καταδίκης ΠΑΟΚ-Ξάνθης για πολυϊδιοκτησία που αναπέμφθηκε από το CAS.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι αρνήθηκαν τον διορισμό τους τα αναπληρωματικά μέλη Ιωάννης Παπαϊωάννου και  Χαρίκλεια Ηλιοπούλου να αποδεχθούν τον ορισμό τους στην επιτροπή, παρότι η εκλογή τους έγινε στις 30 Ιουνίου.

Την ίδια ημέρα διέρρευσε από το ΑΠΕ ότι αρνήθηκε τον διορισμό της και η Παγώνα Παναγιώτου, που επίσης είχε ψηφιστεί στην Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου. Σύμφωνα με πληρφορίες του sdna τον ίδιο δρόμο ακολούθησε σήμερα Πέμπτη  και ο Στέφανος-Γρηγόριος Φετζιάν.

Η μόνη που αποδέχθηκε τον διορισμό της φέρεται να είναι η Αποστολίνα Παντελίδου. Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι μετά τις παραιτήσεις των τακτικών και αναπληρωματικών μελών, η Επιτροπή Εφέσεων μένει χωρίς μέλη και έτσι είναι αμφίβολο το πότε θα μπορέσει να ξαναδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, όπως ζητά το CAS.

Κύκλοι πάντως σχολίαζαν στο ThrakiSportS ότι δεν είναι μόνον η υπόθεσης Ξάνθης – ΠΑΟΚ που «καίει» και οδηγεί στις παραιτήσεις. κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην Εφέσεων θα πάει και η υπόθεση που εξετάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας και βάσει της εισήγησης αυτής, απειλούνται με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος.

Η καθυστέρηση συγκρότησης της Εφέσεων (αν δεν βρίσκονται τρία μέλη θα πρέπει να διενεργηθούν εκλογές αφού τους υποδείξει το Πρωτοδικείο, δηλαδή γενική Συνέλευση κλπ κλπ) επηράζει αναμφίβολα την Ξάνθη, που έχει ζητήσει να ΜΗΝ επικυρωθεί η βαθμολογία όσο υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα.