Τις διακοπές της στον Έβρο επέλεξε να κάνει η Στεφανία Λυμπερακάκη (+photos)

Η 18χρονη συντοπίτισσα μας Στεφανία Λυμπερακάκη, με καταγωγή από το Σοφικό Διδυμοτείχου και το Θούριο Ορεστιάδας, που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα με το τραγούδι “Supergirl” στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, αλλά λόγω κορονοϊού δεν διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο, βρίσκεται για διακοπές στον Έβρο.

Η νεαρή, ταλαντούχα τραγουδίστρια, που μένει με τους γονείς της στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ήρθε για το καλοκαίρι να επισκεφθεί τους παππούδες της που αγαπάει πολύ και φωτογραφήθηκε στον ποταμό Άρδα στις Καστανιές και στο χωριό της μπροστά σε χωράφι με ηλίανθο.  

Ανέβασε μάλιστα τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram όπου έχει περισσότερους 295.000 ακόλουθους και διαφήμισε τις ομορφιές της περιοχής μας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στις φωτογραφίες από τις Καστανιές πάνω από 45.000 έδειξαν ότι τους αρέσουν.


Επίσης, στην φωτογραφία από το χωριό της, μπροστά σε χωράφι με ηλίανθους που ανέβασε στο instagram χθες, ξεπέρασαν τις 22.700 οι ακόλουθοι της που έδειξαν ότι τους αρέσει.

Μακάρι η 18χρονη Στεφανία, που κάνει καριέρα και έχει πολύ καλό όνομα ως ανερχόμενη τραγουδίστρια στην Ολλανδία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες από τον Έβρο, απ’ το Διδυμότειχο για παράδειγμα και να διαφημίσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας.

Την ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε του χρόνου στην Eurovision 2021 να αναδειχθεί νικήτεια, ανεβάζοντας την Ελλάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως έκανε άλλη μια Ελληνοπούλα του εξωτερικού το 2004, η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: https://www.evros-news.gr