Volley League: Επιστρέφει Ελλάδα και κλείνει στον Ολυμπιακό ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς

Ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς έχει γράψει χρυσες σελίδες με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα του Έβρου.

Μάλιστα, μια από τις φορές που αναδείχθηκε mvp αγωνιστικής το 2015 είχε βραβευθεί στην Αλεξανδρούπολη από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπο του ΤΑΑ Ολυμπιακός Παντελή Ταρνατόρο.

Πέντε χρόνια μετά φαίνεται ότι οι δυο τους θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας αφού ο Μιγιαήλοβιτς φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Πειραιά.

Οπως έχει γίνει γνωστό, από την ομάδα θα φύγει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και το κενό στα άκρα φέρεται να καλύπτει ο Σέρβος, που εκτός του Εθνικού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Μιγιαήλοβιτς κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τα έκρα του είναι και ο Τοντόρ Αλεξίεφ.

Ολα αυτά, ενώ αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από τον πάγκο της ομάδας ο Φερνάντο Μουνιόθ με τον Δημήτρη Καζάζη να είναι όπως όλα δείχνουν η επιλογή των διοικούντων του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του.