Γίνεται… Κρητικός ο Γιώργος Μανάκας! Πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα από τα Χανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSports, ο κομοτηναίος ταλαντούχος ψηλός, μέχρι πρότινος του πρωταθλητή ΠΑΣ Γιάννενα, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Χανίων για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Τόσο η αποχώρηση του ΠΑΣ Γιάννενα από το πρωτάθλημα της Α2, όσο και οι πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες κυρίως της Β’ και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, τον έκαναν να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της μπασκετικής του πορείας, που φαίνεται τελικά να τον βρήκε στην Κρήτη.

Σίγουρα αποτελεί σημαντική απώλεια για τις ομάδες της Θράκης, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τα φόντα και τις παραστάσεις να πάρει μια τοπική ομάδα από το χέρι για να την οδηγήσει στο βήμα παραπάνω.

Ο 23χρονος power forward-center έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής όπου κανε και το ντεμπούτο του την ανδρική ομάδα. Στην συνέχεια είχε ένα πέρασμα από τον ΓΑΣ Κομοτηνή και την Αγία Βαρβάρα. Έπαιξε με την Καβάλα για το πρωτάθλημα της Α2, ενώ την συνέχεια ακολούθησαν 3 συνεχόμενοι άνοδοι με Ελευθερούπολη από Γ’ στην Β’ και με Οίακα Ναυπλίου και ΠΑΣ Γιάννενα από την Β’ στην Α2.