Με Χρήστο Μαυράκη και στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής η ΑΕ Διδυμοτείχου

Με πρωινή ανακοίνωσή της η ΑΕ Διδυμοτείχου έκανε γνωστό ότι ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Μαυράκη, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της για τρίτη σερί χρονιά (και έκτη συνολικά).

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι υπήρχαν κινήσεις και διερευνητικές κρούσεις και προς άλλα άτομα που διέθεταν την εμπειρία της κατηγορίας, ωστόσο η νέα διοίκηση της ΑΕΔ αποφάσισε να επενδύσει στο πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με την τεχνική ηγεσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση (που εκδόθηκε στις 6.56 το πρωί της Παρασκευής!!!!) έχει ως εξής:

Η Α.Ε.Διδυμοτείχου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Κο Χρήστο Μαυρακη.
Ο καταξιωμένος κόουτς με μεγάλη προπονητική εμπειρία, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά (6η συνολικά) στο τιμόνι της ομάδας και θα την οδηγήσει στο δύσκολο ταξίδι της Γ εθνικής κατηγορίας.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.
Στον κ. Μαυρακη ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και καλή αγωνιστική χρονιά.
Υγ) Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την στελέχωση του προπονητικού τιμ.