Με new entry τον Κώστα Μουρτοπάλλα η τελευταία προπόνηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

Υπό φυσιολογικές συνθηκες αυτήν την περίοδο θα ολοκληρωνόταν στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων.

Ενόψει του επόμενου, πάντως, η ομάδα της Ροδόπης συνεχίζει τις προπονήσεις της και την Πέμπτη πραγματοποίησε την τελευταία, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε αυτήν μάλιστα υποδέχθηκε ένα νέο μέλος, τον Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα που πρόσφατα ολοκλήρωσε την φοιτητική και ξεκίνησε την δικηγορική του καριέρα.

Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης:

📸 Κανονικά θα κλείναμε την ποδοσφαίρικη σεζόν με μια φωτογραφια με όλες τις ομάδες, όλους τους συναδέλφους/συναθλητές που θα φιλοξενούσαμε για λίγες μέρες στην πόλη μας. Οι καταστάσεις τα έφεραν αλλιώς κι έτσι με μια φωτογραφια από τη σημερινή τελευταία μας προπόνηση αποχαιρετούμε μια δύσκολη και απρόοπτη ποδοσφαίρικη σεζόν.
🤝 Καλωσοριζουμε με μεγάλη χαρά το νέο μέλος του συλλόγου μας, συνάδελφο και συμπαίκτη, Κωνσταντίνο Μουρτοπαλλα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις δικαστικές αίθουσες και πολλά γκολ στα ποδοσφαιρικά γηπεδα.
⚖️ Ευχαριστούμε πολύ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη στήριξη και όλους τους φορείς και τους ιδιώτες της Κομοτηνής που δεσμεύτηκαν να μας βοηθήσουν και αγκάλιασαν τη διοργάνωση του 36ου Πανελληνιου Πρωταθληματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.
🙏 Ελπίζουμε η νέα ποδοσφαίρικη σεζόν να μας βρει υγιείς, χωρίς απρόοπτα και με την ίδια και περισσότερη όρεξη να συνεχίζουμε να βρισκόμαστε συνάδελφοι και φίλοι στα γήπεδα.Από την ποδοσφαίρικη ομάδα του ΔΣ Ροδόπης