Β’ Εθνική: Μεταμεσονύχτια… ανανέωση του ΓΑΣ Κομοτηνή με τον Νεοκλή Λεμονίδη

Σχεδόν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο ΓΑΣ Κομοτηνή επέλεξε να δημοσιοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κόουτς Νεοκλή Λεμονίδη, που θα ηγηθεί της προσπάθειας και τη νέα σεζόν.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Πεταλωτή ήταν ολιγόλεπτη και αμέσως οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια (ή λόγω Covid τους αγκώνες;), αφού όπως αναφέρεται «συμφώνησαν σε όλα».

Στόχος που τίθεται είναι η παραμονή κα καθιέρωση της ομάδας της Κομοτηνής στην Β’ Εθνική και η προώθηση νέων παικτών από τις ακαδημίες της ομαδας, στις οποίες θα δοθεί έμφαση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΓΑΣ θα έχει στο τιμόνι του και την νέα χρονιά 20-21 τον έμπειρο(γέννημα- θρέμμα της ομάδας)κόουτς Νεοκλή Λεμονίδη. Η συνάντηση του προέδρου και του κόουτς ήταν ολιγόλεπτη και συμφώνησαν σε όλα! Το πλάνο της νέας χρονιάς ήδη σχεδιάζεται για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β’εθνικής! Στα σχέδια της διοίκησης η παραμονή και καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία,η προώθηση νεαρών ταλαντούχων Κομοτηναίων αθλητών στην ανδρική ομάδα και κυρίως η πρώτυπη και βραβευμένη Ακαδημίας μας!