Παρθενικό γκολ στη Super League για τον πρώην της Ξάνθης Στράτο Σβάρνα

Το πρώτο τέρμα στην καριέρα του πέτυχε με την φανέλα της ΑΕΚ ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας (το πανηγυρίζει στην φωτο με τον Κομοτηναίο αρχηγο της Ενωσης και επίσης πρώην παίκτη της Ξάνθης Πέτρο Μάνταλο).

Ο Σβάρνας με προβολή διαμόρφωσε το 2-0 στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με το ΟΦΗ για την 7η αγωνιστικη των πλέι οφ. Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ ο Ολιβέιρα. Αυτο εμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ αύξησε στους 4 τους βαθμούς της διαφοράς της από τον ΠΑΟΚ που την ίδια ώρα έμεινε στην Τούμπα στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Θεωρητικά αν η ΑΕΚ κερδίσει τον ΠΑΟΚ την άλλη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, μπορεί και να καταστεί άνευ αντικειμένου αναφορικά με την υπόθεση 2η θέση η επικείμενη απόφαση του CAS, βασει του οποίου έχουν αφαιρεθεί 7 βαθμοί από τον δικέφαλο του βορρά.

Ο Σβάρνας είχε καταγράψει ως δανεικός από την ΑΕΚ είκοσι συμμετοχές με την Ξάνθη και την τελευταία διετία κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους και συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ωστόσο δεν είχε πετύχει ποτέ γκολ.

Αυτή η στιγμή για τον Σβάρνα ήρθε στο άδειο λόγω κορονοϊού ΟΑΚΑ στο ματς με τον ΟΦΗ…