Εξηγήσεις Γαβριηλίδη για την επιλογή της Ριζούπολης: «Την πρότειναν οι ομάδες και είναι από τις έδρες της Εθνικής»

Ο Κομοτηναίος πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης εξήγησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις με ποιο σκετικό η επιτροπή της οποίας προεδρεύει πρότεινε την Ριζούπολη ως έδρα του τελικού του Κυπέλλου.

Οπως αναφέρει, η Ριζούπολη ήταν ανάμεσα στα πέντε γήπεδα συνολικά που πρότειναν για τον τελικό του Κυπέλλου οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ και αποτελεί το μοναδικό γήπεδο στην Αθήνα που είναι και έδρα της Εθνικής Ομάδας, αν εξαιρέσει κανεις τις έδρες των δύο αντιπάλων, δηλαδή ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη.

Επιβεβαίωνετα έτσι το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που από την πρώτη στιγμή είχε αναφέρει ποιο ήταν το σκεπτικό για την Ριζούπολη και είχε πρώτο αποκαλύψει ότι υπάρχει ζήτημα με την έδρα του τελικού. Ο Μάνος Γαβριηλίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha σχολίασε τα εξής:

Για το γήπεδο της Ριζούπολης: «Εγώ ζήτησα προτάσεις από τις ομάδες. Μου πρότειναν πέντε γήπεδα οι δύο ομάδες. Από αυτά τα δύο ήταν οι έδρες τους και τα άλλα δύο στην επαρχία. Το μόνο που έμενε ήταν η Ριζούπολη. Μία από τις έδρες που είχε επιλογή η Εθνική. Ήταν το ΟΑΚΑ, το Καραϊσκάκη και τρίτο γήπεδο, η Ριζούπολη».

Για την απόφαση: «Την απόφαση θα την πάρει η Εκτελεστική. Εάν θέλει να αλλάξει. Και το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη να λέγαμε μπορεί να αλλάζαμε. Καλώς ή κακώς διέρρευσε αυτή η επιλογή».

Το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο και την πιθανότητα να γίνει ο τελικός στην Τούμπα: «Ο αγωνιστικός χώρος βελτιώνεται μέσα σε έναν μήνα. Και άλλες φορές έγιναν αγώνες σε γήπεδα με όχι τόσο καλό αγωνιστικό χώρο. Ανάμεσα στις προτάσεις, στα πέντε γήπεδα, ήταν και η Ριζούπολη. Από τη μία ομάδα. Δεν θα έλεγα και από τις δύο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για την Τούμπα».