Volley League: Παράταση έξι ημερών στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να δηλώσει συμμετοχή

Μπορει να ειπώθηκε και στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση οτι οφείλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι υπόλοιπες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα ως τις 30 Ιουλίου, ωστόσο τελικά η προθεσμία δεν λήγει με το τέλος του μήνα.

Με ειδική προκήρυξη έχει δοθεί παράταση έξι ημερών, ως τις 6 Ιουλίου, δηλαδή ως την προσεχή Δευτέρα. Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία οφείλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να δηλώσει συμμετοχή ή διαφορετικά να αποσυρθεί από το πρωταθλημα, όπως ήδη έκανε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Στην τελευταία ΓΣ δεν φάνηκαν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας προς την κατεύθυνση της συμμετοχής τη νέα σεζόν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Αυτό που μεολαβησε ωστόσο είναι οτι η προθεσμία δεν εκπνέει τελικά στις 30 Ιουνίου. Είναι μια μικρή παράταση ζωής – αλλά όπως έλεγαν και οι λατίνοι, dum spiro spero.

Οσο αναπνέει ακόμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μπορεί να υπάρχει ελπίδα. Έστω και μικρή, έστω και λιγοστή, υπάρχει. Εχει αποδείξει άλλωστε αυτή η ομάδα ότι παρά τα σοβαρά της διαχρονικά προβλήματα είναι πολύ σκηρή για να πεθάνει…