Παράλογη απόφαση από την Κοινότητα Φαναρίου για ακύρωση του τουρνουά North Area

Απίστευτο και όμως πραγματικό καθώς ενώ λίγες μέρες πριν το τουρνουά μπίτς βόλεϊ στο Φανάρι για το North Area έπαιρνε επίσημο χαρακτήρα από την ΕΟΠΕ σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δημοσιεύμα του Maron News αναφέρει ότι το συγκεκριμένο τουρνουά εν τέλει ΔΕΝ θα διεξαχθεί.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Κοινότητα Φαναρίου δεν επιθυμεί το διήμερο τουρνουά μπίτς βόλεϊ υπο τον φόβο εξάπλωσης του COVID-19 κάτι που θα έχει αποτέλεσμα την δυσφήμηση της περιοχής.

Φυσικά η συγκεκριμένη επιθυμία από πλευράς Κοινότητας δημιουργεί έναν μικρό παραλογισμό καθώς καθημερινά στην παραλία Φαναρίου συρρέουν Ροδοπίτες, Ξανθιώτες αλλά και πολλοί ξένοι τουρίστες, όπως πχ από την Βουλγαρία, και σίγουρα ένα διήμερο τουρνουά υπό την αιγίδα και της Ελληνικής Ομοσπονδίας(!) αλλά και του Δήμου Κομοτηνης και της ΑΕ Κομοτηνής, με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, δύσκολα θα προκαλούσε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αντιθέτως, η διεξαγωγή ενός τέτοιου τουρνουά σε επίθεση ανδρών – γυναικών, το μοναδικό φέτος επίσημα αναγνωρισμένο σε όλη την ΑΜ-Θ, μόνο διαφήμιση για την περιοχή θα αποτελούσε. Αντίθετα, δυσφήμιση και δυσαρέσκεια για την περιοχή του Φαναρίου αναμένεται να προκαλέσει η ακύρωση του τουρνουά, αφού πριν λίγες ημέρες έγινε και η επίσημη παρουσίαση του φετινού North Area στην Φλώρινα με κάθε επισημότητα.