Γενέθλια χαράς στο Άβατο! Αφήνει την Θαλασσιά και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο πρώτος σκόρερ Πάρης Κοτόπουλος

Ο Πάρης Κοτόπουλος την περσινή σεζόν άφησε την ομάδα της… οικογένειάς του και αγωνίστηκε στην ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής αλλά και πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Τωρα που η Θαλασσιά ανέβηκε στην Γ’ Εθνική θα ήταν… παγκόσμια πρωτοτυπία να παρέμενε στην ομάδα της Αναγέννησης και να ερχόταν αντιμέτωπος της ομάδας στην οποία ιδιοκτήτης-πρόεδρος είναι ουσιαστικά ο… πατέρας του.

Τελικά παρόλο που άσκησαν διακριτικά κάποιες πιέσεις οι άνθρωποι της Θαλασσιάς, η επιστροφή είναι γεγονός. Ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και πανηγυρικό τρόπο από την ομάδα του Αβάτου και την ημερα των γενεθλίων του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά από την περσινή του χρονιά που τον έχρισε και πρώτο σκόρερ στην Α’κατηγορία Ε.Π.Σ.Ξάνθης με την ομάδα την οποία αγωνίστηκε και κέρδισε την άνοδο της στην Γ’Εθνική την Αναγένησση Θαλασσιάς επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο Πάρης Κοτόπουλος που δεν είναι άλλη από τον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ..Πάρη καλώς ήρθες.