Pre League: Οι αντίπαλοι Άθλου Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής! Τι ισχύει με το σύστημα διεξαγωγής

Προς πραγματοποίηση και διεξαγωγή οδηγείται το πρωτάθλημα της Pre League για την φετινή χρονιά και το ThrakiSportS μεταφέρει τις πληροφορίες για τα μέχρι στιγμής δεδομένα που ισχύουν για το νέο αυτό πρωτάθλημα αλλά και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν Άθλος Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η φετινή Pre League σε αντίθεση με την Volley League θα χωριστεί σε δύο ομίλους όπως ίσχυε στην Α2 Ανδρών αλλά με 6 ομάδες στον κάθ’ έναν από αυτούς και χωρίς προφανώς υποομίλους.

Ο Βόρειος Όμιλος στον οποίον θα αγωνιστούν Άθλος Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής θα περιλαμβάνει επίσης Άρη, Πιερικό, Αριστοτέλη Σκύδρας και Πήγασο Πολίχνης.

Αντίθετα ο Νότιος Όμιλος της Pre League θα περιλαμβάνει Κέρκη Σάμου, Πανερυθραϊκό, Πανιώνιο, Αιγιαλέων, ΑΕΚ και Καλαμάτα.

Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι απλό και μετά την κανονική διάρκεια οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν τα play off για την άνοδο δύο ομάδων στην Volley League και οι τρεις τελευταίοι τα play out για τον υποβιβασμό δύο ομάδων στην Α2 Ανδρών.

Βεβαίως τα δεδομένα συνεχώς και κάθε μέρα αλλάζουν και μπορούν να αλλάξουν μέχρι να οριστικοποιηθούν, καθώς ως γνωστόν όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν κενά και στην Volley League και ήδη γίνονται κρούσεις για κάλυψη των κενών.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η ΕΟΠΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει την δημιουργία της Pre League και από τις πληροφορίες του ThrakiSportS οδηγούμαστε όπως προαναφέρθηκε σε δυο ομίλους με τους συγκεκριμένους αντιπάλους και το συγκεκριμένο σύστημα.